• English
  • Romana

La final de saptamana, va invitam la Autonet Mobility Show 2015-10-08

Aflat la a patra editie, Autonet Mobility Show este cel mai important eveniment dedicat pietei pieselor de schimb si accesoriilor auto din Romania. Evenimentul se va desfasura pe 9 si 10 octombrie 2015, in pavilioanele C1 si C2 din cadrul complexului expozitional Romexpo, in Bucuresti. In cele 100 de standuri expozitionale veti descoperi cele mai recente inovatii din domeniu, veti regasi atat cei mai importanti furnizori si producatori de piese de schimb, accesorii auto, echipamente de service, concepte de service, cat si cele mai importante servicii Autonet.

Organizatorii si-au dorit sa fie un eveniment pentru intreaga familie, astfel ca au pregatit activitati atractive pentru copii, colturi destinate femeilor, degustari, etc. Un alt punct de atractie este reprezentat de prezenta muzeului cu automobile de epoca “Tiriac Collection”, pe care si noi asteptam sa il vizitam.

Pe noi ne gasiti la standul XMEDITOR, unde va vom prezenta cum poate atinge un alt nivel de eficienta afacerea dvs. prin utilizarea sistemelor software Getex si AM-Assistant Manager.

Va asteptam la eveniment!

Inapoi