Skip to content

Termeni si conditii


Accesand sau utilizand site-ul web http://www.enovator.ro , sunteti de acord cu respectarea urmatoarelor:
Sunteti de acord sa folositi acest site numai in scopuri legale.
Toate materialele postate pe site sunt proprietatea e-Novator Data SRL. Aveti dreptul sa vizualizati site-ul pe ecranul calculatorului, sa printati pagini pe suport de hartie si sa salvati pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale. In afara de situatiile precizate nu aveti dreptul sa folositi (in forma existenta sau modificata), in scop comercial, continutul site-ului.
Nu aveti dreptul sa inlaturati notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Nu aveti dreptul la crearea unei baze de date sau a unui manual prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
Eventualele neconcordante sau erori care pot apare la un moment dat intre continutul site-ului si informatia reala nu va duce la asumarea informatiilor prezentate de catre e-Novator Data SRL. e-Novator Data SRL va da posibilitatea de a descarca resurse din sectiunea download, dar nu isi asuma responsabilitatea in nici un fel responsabilitatea in cazul aparitiei problemelor de orice natura. Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
[ceva info legae de cookieuri]
Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare a acestui site vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente.